Febi Bilstein

Febi Bilstein is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van onderdelen voor personen- en bedrijfswagens op de independent aftermarket. Al meer dan 160 jaar staat het merk voor continuïteit, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en innovatie.

Van de besturings-, motor-, rem, onderstel- en wielbevestigingstechniek tot en met elektrische onderdelen en pneumatiek vindt u alles voor de professionele reparatie van personenwagens, vrachtwagens, bussen, trailers, aanhangwagens en bestelwagens van alle gangbare merken en modellen. Als sterke partner van groothandel en garage kiest Febi Bilstein daarbij nadrukkelijk voor de vrije onderdelenmarkt.

Febi Bilstein hanteert voor haar producten een eenvoudige maatstaf: eerstemontagekwaliteit.
Kwaliteit betekent voor hun absoluut precisiewerk. Zowel bij eigen productie als bij de keuze van leveranciers. Alle producten moeten voldoen aan hun eigen strenge kwaliteitsnormen die de wettelijke normen vaak te boven gaan.
Daarmee bekleed Febi Bilstein een toppositie op de onderdelenmarkt.

Contact

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.