Fuchs

FUCHS, opgericht in 1931 als een familiebedrijf in Mannheim, is nu een groep met een wereldwijd bereik, tussen onafhankelijke bedrijven in ’s werelds grootste leverancier van smeermiddelen.

FUCHS geniet topposities:
Met een volledig assortiment van smeermiddelen als kernprogramma.
Met op maat gemaakte speciale oplossingen voor verschillende marktsegmenten naast de standaard producten.
Met uitgebreide consultancy en ondersteunende diensten.

De productlijn omvat enkele duizenden smeermiddelen en aanverwante specialiteiten voor alle toepassingen en industrieën. De klanten variëren van mijnbouw en de staalindustrie voor de landbouw, uit de auto-industrie om het vervoer, uit de machine en de farmaceutische industrie om de huishoudelijke sector alsook voor gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde handel voor motoroliën.

De FUCHS Groep heeft een wereldwijde reputatie voor uitstekende prestaties en kwaliteit van het product. De Britse productielocatie wordt gecontroleerd op het hoogste niveau en is bekroond met een breed scala aan kwaliteitsnormen. Ze erkennen hun verantwoordelijkheid, en streven ernaar om te voldoen aan of overtreffen de verwachtingen van hun klanten en partners en die van toekomstige generaties.

Voor Mercedes Benz en Volkswagen levert FUCHS smeermiddelen met een officiële vrijgave van Mercedes Benz en Volkswagen.

Contact

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.