Klann

KLANN werd opgericht in Donaueschingen in 1978.

KLANN is een middelgroot internationaal bedrijf met hoofdzetel in Donaueschingen. Bij KLANN ontwerpen en vervaardigen we speciale gereedschappen voor de automotive industrie. Sinds 2002 behoort KLANN tot de GEDORE groep.

Met meer dan 90 patenten en gebruiksmodellen in Duitsland en in het buitenland KLANN is een toonaangevende specialiteit hulpmiddel fabrikanten wereldwijd.

KLANN is vertegenwoordigd in Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten met hun eigen vestigingen.

Als het gaat om reparatie, verbetering en optimalisatie van auto’s komt altijd weer het gebruik van de speciale gereedschappen van KLANN van pas. Ons uiteindelijke doel is om de reparaties veiliger, eenvoudiger, sneller en goedkoper te maken.
Het ontwikkelen van innovatieve speciale gereedschappen voor alle soorten voertuigen vind plaats in onze eigen experimentele werkplaats.

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.