Sachs

Sachs is een Duits bedrijf dat tegenwoordig onderdelen voor het chassis en voor de aandrijflijn van auto’s en vrachtwagens maakt. Sachs is bekend geworden als bedrijf dat motorfietsen en inbouwmotoren maakt, maar een aantal jaren geleden werd deze activiteit afgestoten.

In 2001 word Sachs overgenomen door ZF Friedrichshafen AG. Om later in 2011 geheel met ZF Friedrichshafen AG te versmelten tot ZF Sachs AG. Zf Sachs AG is een echte expert als het gaat om koppelingen en schokdempers. Sachs auto-onderdelen zijn gericht op veiligheid en innovatieve concepten.

Het bedrijf is niet alleen actief in Duitsland, maar in de hele wereld. Het succesverhaal van het bedrijf dat nog steeds uniek is, begint in 1895 toen het bedrijf opgericht werd.

Contact

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.