Behr Hella Service

Behr Hella Service is een joint venture (= samenwerkingsverband) van de twee bedrijven Behr en Hella. Het werd opgericht in november 2005 met het doel gezamenlijk met betrekking tot de wereldwijde onafhankelijke aftermarket voor auto airco en motorkoeling. Behr en Hella hebben elk een aandeel van 50 % in de joint venture.

Behr Hella Service is dan ook een logische doorontwikkeling van de vorige samenwerking tussen de twee bedrijven op het gebied van klimaatbeheersing en front- end modules binnen de OE- business. De joint venture was aanvankelijk actief in de Europese onafhankelijke automotive aftermarket en heeft in de tussentijd zich succesvol gevestigd in de internationale aftermarket in tal van markten zoals Zuid-Amerika , NAFTA en Azië – Pacific .

Haar klanten zijn onder andere auto-onderdelen outlets, groothandel groepen, onafhankelijke dealers, alsmede specialisten op het gebied van auto airco en motorkoeling.

Contact

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.