Beru

BERU is het toonaangevende merk van koudestartsystemen met een geschat wereldwijd marktaandeel van meer dan 40% bij gloeibougies voor dieselmotoren. Op het gebied van ontstekingstechniek voor benzinemotoren behoort BERU eveneens tot de vier leidende merken in Europa.

BERU Systems heeft bijna alle automobiel- en motorfabrikanten ter wereld als OE klant. Voor de aftermarket levert Federal-Mogul BERU producten aan alle gerenommeerde handels- en werkplaatspartners. De belangrijkste productiefaciliteiten voor BERU gloeibougies en bobines zijn gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.
Federal-Mogul is een in 1899 opgerichte, innovatieve en breed geori├źnteerde, wereldwijde leverancier van producten, vertrouwde merken en oplossingen op het gebied van remmen, motoren en afdichtingen, stuurinrichtingen en onderdelen voor onderhoud en service.

Federal-Mogul is volledig gericht op vooruitgang. Onaflatende innovatie is de basis van hun succes. Dankzij hun wereldwijde netwerk van 17 technologiecentra kunnen zij OE-fabrikanten en de aftermarket laten profiteren van onze ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde technologie en innovatie. Federal-Mogul heeft duizenden octrooien laten vastleggen op hun weg naar de ontwikkeling van geavanceerde technologie├źn voor schonere motoren, verbeterde veiligheid en meer comfort.


Duracell automotive accu’s

  • Accu’s van hoge kwaliteit
  • Compleet programma leverbaar
  • 2 jaar garantie!

Interesse?
Bel 013 542 42 42