Beru

BERU is het toonaangevende merk van koudestartsystemen met een geschat wereldwijd marktaandeel van meer dan 40% bij gloeibougies voor dieselmotoren. Op het gebied van ontstekingstechniek voor benzinemotoren behoort BERU eveneens tot de vier leidende merken in Europa.

BERU Systems heeft bijna alle automobiel- en motorfabrikanten ter wereld als OE klant. Voor de aftermarket levert Federal-Mogul BERU producten aan alle gerenommeerde handels- en werkplaatspartners. De belangrijkste productiefaciliteiten voor BERU gloeibougies en bobines zijn gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.
Federal-Mogul is een in 1899 opgerichte, innovatieve en breed georiënteerde, wereldwijde leverancier van producten, vertrouwde merken en oplossingen op het gebied van remmen, motoren en afdichtingen, stuurinrichtingen en onderdelen voor onderhoud en service.

Federal-Mogul is volledig gericht op vooruitgang. Onaflatende innovatie is de basis van hun succes. Dankzij hun wereldwijde netwerk van 17 technologiecentra kunnen zij OE-fabrikanten en de aftermarket laten profiteren van onze ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde technologie en innovatie. Federal-Mogul heeft duizenden octrooien laten vastleggen op hun weg naar de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor schonere motoren, verbeterde veiligheid en meer comfort.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder