Bosch

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener.
De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren:

  • Automobieltechnologie
  • Industriële technologie
  • Consumentenproducten
  • Energie- en bouwtechnologie.

De automobieltechnologie is de grootste divisie binnen de Bosch Groep. Wereldwijd is Bosch een van de grootste en meest toonaangevende fabrikanten in de automobieltechnologie, met baanbrekende technologie en baanbrekende uitvindingen. Met overtuigende innovaties heeft het bedrijf de ontwikkeling van de auto cruciale beïnvloed.

Bosch werkt in samenwerking met bijna alle auto-fabrikanten in de wereld aan de auto van de toekomst. Veiliger, schoner, zuiniger en intelligenter zou het moeten zijn.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder