Textar

Al meer dan 100 jaar staat Textar als een synoniem voor premium wrijving producten. De remblokken zijn altijd een constante factor in de geschiedenis van de auto-industrie geweest. Vanaf de eerste productie van voertuigen tot aan de nieuwste auto’s op de markt van vandaag. Het merk Textar is ook een drijvende kracht in de wereldwijde automotive aftermarket met een focus op kwaliteit, veiligheid en superieur comfort remmen.

Vandaag de dag biedt Textar een breedste scala aan producten en diensten voor personenauto’s in de markt. In de sector van de bedrijfsvoertuigen, 70% van de voertuigen met trommelremmen, en 50% van de mensen met schijfremmen is uitgerust met Textar wrijving producten.

De trend in de voertuigtechniek en de ontwikkeling van Textar wrijving producten is momenteel het verhogen van zowel rijcomfort en milieuvriendelijkheid. Producten die minder remstof en lage ruis veroorzaken, die lichter zijn en dus beperking van het verbruik, zijn geen dromen van de toekomst voor Textar. Ze zijn al succesvol in de markt voor reserveonderdelen door de Textar ePad, en in de bedrijfsvoertuigen sector door het licht-gewicht Textar kontraplaten.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder