Textar

Al meer dan 100 jaar staat Textar als een synoniem voor premium wrijving producten. De remblokken zijn altijd een constante factor in de geschiedenis van de auto-industrie geweest. Vanaf de eerste productie van voertuigen tot aan de nieuwste auto’s op de markt van vandaag. Het merk Textar is ook een drijvende kracht in de wereldwijde automotive aftermarket met een focus op kwaliteit, veiligheid en superieur comfort remmen.

Vandaag de dag biedt Textar een breedste scala aan producten en diensten voor personenauto’s in de markt. In de sector van de bedrijfsvoertuigen, 70% van de voertuigen met trommelremmen, en 50% van de mensen met schijfremmen is uitgerust met Textar wrijving producten.

De trend in de voertuigtechniek en de ontwikkeling van Textar wrijving producten is momenteel het verhogen van zowel rijcomfort en milieuvriendelijkheid. Producten die minder remstof en lage ruis veroorzaken, die lichter zijn en dus beperking van het verbruik, zijn geen dromen van de toekomst voor Textar. Ze zijn al succesvol in de markt voor reserveonderdelen door de Textar ePad, en in de bedrijfsvoertuigen sector door het licht-gewicht Textar kontraplaten.


Duracell automotive accu’s

  • Accu’s van hoge kwaliteit
  • Compleet programma leverbaar
  • 2 jaar garantie!

Interesse?
Bel 013 542 42 42