Fuchs

FUCHS, opgericht in 1931 als een familiebedrijf in Mannheim, is nu een groep met een wereldwijd bereik, tussen onafhankelijke bedrijven in ‘s werelds grootste leverancier van smeermiddelen.

FUCHS geniet topposities:
Met een volledig assortiment van smeermiddelen als kernprogramma.
Met op maat gemaakte speciale oplossingen voor verschillende marktsegmenten naast de standaard producten.
Met uitgebreide consultancy en ondersteunende diensten.

De productlijn omvat enkele duizenden smeermiddelen en aanverwante specialiteiten voor alle toepassingen en industrieën. De klanten variëren van mijnbouw en de staalindustrie voor de landbouw, uit de auto-industrie om het vervoer, uit de machine en de farmaceutische industrie om de huishoudelijke sector alsook voor gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde handel voor motoroliën.

De FUCHS Groep heeft een wereldwijde reputatie voor uitstekende prestaties en kwaliteit van het product. De Britse productielocatie wordt gecontroleerd op het hoogste niveau en is bekroond met een breed scala aan kwaliteitsnormen. Ze erkennen hun verantwoordelijkheid, en streven ernaar om te voldoen aan of overtreffen de verwachtingen van hun klanten en partners en die van toekomstige generaties.

Voor Mercedes Benz en Volkswagen levert FUCHS smeermiddelen met een officiële vrijgave van Mercedes Benz en Volkswagen.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder