Behr Hella Service

Behr Hella Service is een joint venture (= samenwerkingsverband) van de twee bedrijven Behr en Hella. Het werd opgericht in november 2005 met het doel gezamenlijk met betrekking tot de wereldwijde onafhankelijke aftermarket voor auto airco en motorkoeling. Behr en Hella hebben elk een aandeel van 50 % in de joint venture.

Behr Hella Service is dan ook een logische doorontwikkeling van de vorige samenwerking tussen de twee bedrijven op het gebied van klimaatbeheersing en front- end modules binnen de OE- business. De joint venture was aanvankelijk actief in de Europese onafhankelijke automotive aftermarket en heeft in de tussentijd zich succesvol gevestigd in de internationale aftermarket in tal van markten zoals Zuid-Amerika , NAFTA en AziĆ« – Pacific .

Haar klanten zijn onder andere auto-onderdelen outlets, groothandel groepen, onafhankelijke dealers, alsmede specialisten op het gebied van auto airco en motorkoeling.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder