Sachs

Sachs is een Duits bedrijf dat tegenwoordig onderdelen voor het chassis en voor de aandrijflijn van auto’s en vrachtwagens maakt. Sachs is bekend geworden als bedrijf dat motorfietsen en inbouwmotoren maakt, maar een aantal jaren geleden werd deze activiteit afgestoten.

In 2001 word Sachs overgenomen door ZF Friedrichshafen AG. Om later in 2011 geheel met ZF Friedrichshafen AG te versmelten tot ZF Sachs AG. Zf Sachs AG is een echte expert als het gaat om koppelingen en schokdempers. Sachs auto-onderdelen zijn gericht op veiligheid en innovatieve concepten.

Het bedrijf is niet alleen actief in Duitsland, maar in de hele wereld. Het succesverhaal van het bedrijf dat nog steeds uniek is, begint in 1895 toen het bedrijf opgericht werd.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder