Hella

HELLA is een wereldwijd vertegenwoordigd, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 29.000 werknemers in 100 vestigingen in meer dan 35 landen. Binnen het bedrijfssegment Automotive ontwikkelt en produceert het HELLA-concern componenten en systemen voor lichttechniek en elektronica.
Een betrouwbare werking, nauwkeurige pasvorm en lange levensduur van de producten worden gegarandeerd door de originele HELLA kwaliteit.

Of het nu gaat om autofabrikanten, fabrikanten van bedrijfswagens of speciale voertuigen of fabrikanten van treinen, boten of van overige voertuigen, HELLA heeft voor iedereen aantrekkelijke oplossingen. Zo bieden zij toptechnologieën en eerste klas kwaliteit, van een grote serieproductie van personenauto’s tot kleine series voor speciale voertuigen. Op basis van hun grote en voortdurende betrokkenheid bij onderzoek en ontwikkeling en hun uitgebreide technische kennis zijn wij een betrouwbare partner en leverancier van innovaties voor de auto-industrie, zowel op het gebied van verlichting als elektronica.

Hella levert echter niet alleen koplampen en achterlichten, maar zijn voor verschillende vormen van verlichting altijd de juiste partner – zowel voor halogeen-, xenon-, bixenon of led-technologie en bij verstralers, achteruitrij- en werklampen, dagrijverlichting, waarschuwingsverlichting en interieurverlichting, zijlichten en contourlichten, looplampen, hand- en zoeklampen, koplampafstelapparaten als voor gloeilampen. Voor personenauto’s, trucks, trailers, voertuigen voor speciale en hulpdiensten, caravans en off-roaders.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder