Lemforder

Lemförder is een auto-onderdelen merk dat toebehoort aan het Duitse bedrijf ZF Corporate. Hoewel Lemförder in eerste instantie metaalonderdelen maakte, is het merk steeds meer overgegaan op auto-onderdelen en onderstel- en sturingsonderdelen in het bijzonder. Vele personenauto’s en bestelbusjes van alle merken zijn uitgerust met Lemförder-onderdelen. Met de duitse automerken als specialiteit.

Lemförder is een 100% Original Equipment leverancier aan BMW, Mercedes, Porsche en de VAG-groep (o.a. Volkswagen/Audi). U kunt ervan verzekerd zijn dat de kwaliteit is ongeëvenaard. Alle Lemförder onderdelen dragen een garantie van twee jaar.

Lemförder is een leverancier van originele Mercedes onderdelen naar de fabriek en uw Mercedes C Klasse of E Klasse is meer dan waarschijnlijk uitgerust met Lemförder als een Mercedes Original Part.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder