Duracell

GEBOORTE VAN EEN Global Brand
Het begon in de vroege jaren 1920 met de inventieve wetenschapper Samuel Ruben en de innovatieve producent van gloeidraad uit wolfraam, Philip Rogers Mallory. Tijdens het zoeken naar materiaal voor een experiment, bezocht Ruben vaaak Mallory’s. Wat heeft geleid tot een samenwerking die duurde tot de dood van Mallory’s in 1975. Het was deze samenwerking die de basis gelegd heeft voor de creatie van Duracell International.

Samuel Ruben’s uitvindingen waren een revolutie in de batterij-technologie van de tijd. Bijvoorbeeld, tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde hij de kwik cel batterij, die een grotere capaciteit in meer compacte afmetingen konden opgeslaan.
In de jaren 1950, Samuel Ruben verbeterde de alkali-mangaan batterij
Ruben is erin geslaagd de batterij veel compacter en duurzamer te maken.

De toenemende vraag naar energie voor fotografische producten bracht alkali en ze leidde tot de geboorte van het merk Duracell in 1964. De afzetmarkt voor Duracell batterijen is letterlijk geëxplodeerd. Voor het high-performance alkaline batterij gebied, werd Duracell al snel de grootste producent ter wereld. Vanaf het allereerste begin van de geschiedenis van het bedrijf, lag de focus op de vele toepassingen voor batterijen. En als gevolg van de geleidelijke technologie kunnen batterijen nu gebruikt worden in vele toepassingen. Duracell is een naam voor onvergelijkbare levensduur, volle kracht in extreme situaties en voortdurende verdere product.

Een roze konijn dat GESCHIEDENIS heeft geschreven.
Duracell levert al decenia de hele wereld energie in de vorm van de batterij. In het hart van deze activiteiten stond en nog steeds staat het Duracell konijn. Dit geeft het merk een innemende persoonlijkheid en toont aan dat de dagelijkse Duracell-batterijen zorgen voor een grote duurzaamheid.
Het merk symbool maakte zijn debuut in 1973. Dankzij Duracell batterijen was en is het konijn in staat om elke wedstrijd te winnen!


Duracell automotive accu’s

  • Accu’s van hoge kwaliteit
  • Compleet programma leverbaar
  • 2 jaar garantie!

Interesse?
Bel 013 542 42 42