Mahle

Mahle GmbH is een auto-onderdelen fabrikant gevestigd in Stuttgart, Duitsland. Het is een van de 30 grootste automotive leveranciers wereldwijd. Als producent van componenten en systemen voor de verbrandingsmotor en de periferie. Het bedrijf is een van de drie grootste leveranciers wereldwijd van systemen voor zuigersystemen, cilinder onderdelen, klep trein systemen, lucht-management systemen, en managementsystemen vloeistof.

In 2014 is De Behr groep geïntegreerd in de MAHLE groep. Hierdoor behoort MAHLE tot de toonaangevende OEM’s wereldwijd in voertuig airconditioning en motorkoeling.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder