Febi Bilstein

Febi Bilstein is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van onderdelen voor personen- en bedrijfswagens op de independent aftermarket. Al meer dan 160 jaar staat het merk voor continuïteit, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en innovatie.

Van de besturings-, motor-, rem, onderstel- en wielbevestigingstechniek tot en met elektrische onderdelen en pneumatiek vindt u alles voor de professionele reparatie van personenwagens, vrachtwagens, bussen, trailers, aanhangwagens en bestelwagens van alle gangbare merken en modellen. Als sterke partner van groothandel en garage kiest Febi Bilstein daarbij nadrukkelijk voor de vrije onderdelenmarkt.

Febi Bilstein hanteert voor haar producten een eenvoudige maatstaf: eerstemontagekwaliteit.
Kwaliteit betekent voor hun absoluut precisiewerk. Zowel bij eigen productie als bij de keuze van leveranciers. Alle producten moeten voldoen aan hun eigen strenge kwaliteitsnormen die de wettelijke normen vaak te boven gaan.
Daarmee bekleed Febi Bilstein een toppositie op de onderdelenmarkt.

Nieuws

Belangrijke info van MercO BV – Betreft AVG per 25 mei 2018

Graag willen wij u laten weten dat we een aantal wijzigingen aangebracht hebben in ons privacy beleid en onze algemene voorwaarden. Wat verandert er? We vertellen iets uitgebreider over de manieren waarop we uw gegevens gebruiken en welke rechten u daarbij hebt. Dit doen we naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Lees onze privacy regels en leveringsvoorwaarden op onze website. Wanneer u vanaf 25 mei bij ons bestelt gaat u akkoord met deze voorwaarden en AVG regels. Mocht u nog …Lees verder