Beru

BERU is het toonaangevende merk van koudestartsystemen met een geschat wereldwijd marktaandeel van meer dan 40% bij gloeibougies voor dieselmotoren. Op het gebied van ontstekingstechniek voor benzinemotoren behoort BERU eveneens tot de vier leidende merken in Europa.

BERU Systems heeft bijna alle automobiel- en motorfabrikanten ter wereld als OE klant. Voor de aftermarket levert Federal-Mogul BERU producten aan alle gerenommeerde handels- en werkplaatspartners. De belangrijkste productiefaciliteiten voor BERU gloeibougies en bobines zijn gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.
Federal-Mogul is een in 1899 opgerichte, innovatieve en breed georiënteerde, wereldwijde leverancier van producten, vertrouwde merken en oplossingen op het gebied van remmen, motoren en afdichtingen, stuurinrichtingen en onderdelen voor onderhoud en service.

Federal-Mogul is volledig gericht op vooruitgang. Onaflatende innovatie is de basis van hun succes. Dankzij hun wereldwijde netwerk van 17 technologiecentra kunnen zij OE-fabrikanten en de aftermarket laten profiteren van onze ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde technologie en innovatie. Federal-Mogul heeft duizenden octrooien laten vastleggen op hun weg naar de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor schonere motoren, verbeterde veiligheid en meer comfort.

Contact

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.