Lemforder

Lemförder is een auto-onderdelen merk dat toebehoort aan het Duitse bedrijf ZF Corporate. Hoewel Lemförder in eerste instantie metaalonderdelen maakte, is het merk steeds meer overgegaan op auto-onderdelen en onderstel- en sturingsonderdelen in het bijzonder. Vele personenauto’s en bestelbusjes van alle merken zijn uitgerust met Lemförder-onderdelen. Met de duitse automerken als specialiteit.

Lemförder is een 100% Original Equipment leverancier aan BMW, Mercedes, Porsche en de VAG-groep (o.a. Volkswagen/Audi). U kunt ervan verzekerd zijn dat de kwaliteit is ongeëvenaard. Alle Lemförder onderdelen dragen een garantie van twee jaar.

Lemförder is een leverancier van originele Mercedes onderdelen naar de fabriek en uw Mercedes C Klasse of E Klasse is meer dan waarschijnlijk uitgerust met Lemförder als een Mercedes Original Part.

Contact

Nieuws

Alle automaterialen bij MercO!

MercO levert alle automaterialen.  Uw specialist in Mercedes-Benz en VAG group! Alle automaterialen snel geleverd. Wij gaan ervoor in 1 keer het juiste onderdeel te leveren. Levert alleen Topmerken! Ons assortiment breiden wij dagelijks uit. Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Deskundige mensen met verstand van zaken! Wij bezorgen een grote regio meerdere keren per dag, maar altijd in overleg.