Brembo

Brembo is het toonaangevende merk in het ontwerp van en de fabricage van remsystemen voor high performance auto’s en motorfietsen. Prestaties, comfort en design zijn de waarden die het merk onderscheiden en maken Brembo-producten de meest prestigieuze remsystemen en onderdelen in de wereld.

Brembo rond de wereld

Brembo is een volwaardige multinational met vestigingen in drie continenten en productiefaciliteiten in zestien landen. Brembo heeft ook commerciƫle vestigingen in Zweden, Frankrijk en Duitsland en verkoopt haar producten in een zeventig landen wereldwijd.
De groep heeft een personeelsbestand van circa 7.000 medewerkers, van wie ongeveer 10% ingenieurs en product specialisten die zich bezighouden met belangrijke activiteiten van onderzoek en ontwikkeling.
Elk jaar worden er nieuwe human resources en de productie overgenomen door de verschillende Brembo vestigingen over de hele wereld, met name in ontwikkelingslanden en opkomende markten.
Het primaire doel van Brembo’s strategie van internationale expansie is een aanwezigheid in de landen waar de belangrijkste klanten van de groep hebben de productie-installaties vast te stellen, zodat de producten sneller en efficiĆ«nter kunnen worden geleverd.


Duracell automotive accu’s

  • Accu’s van hoge kwaliteit
  • Compleet programma leverbaar
  • 2 jaar garantie!

Interesse?
Bel 013 542 42 42